top of page

Acerca de

Screenshot 2022-09-04 at 21.10_edited.jpg

Tentoonstelling 10 September t/m 9 October
Donderdag t/m Zondag 13:00 - 17:00

What happens after we are gone?

Why might we be gone?

Will some of us still be here?

How does earth look like then?

Dat zijn vragen die Ana Leonor Madeira Rodrigues door haar artist in residence-periode bij MAKE Eindoven leidden, hier ontwikkelde zij haar weken van de tentoonstelling “KAART VAN DE AARDE NA HET EINDE VAN DE WERELD”.

We nodigen je graag uit om in haar denkprocessen te duiken en de landschappen en werken van Ana te ervaren tijdens de opening op vrijdag 9 september om 20.00 uur.

Programma tijdens de tentoonstelling

9 September, Vrijdag 20.00 Opening Evenement 

Tom Veeger van het Albert van Abbehuis en Lex van Lith van MAKE Eindhoven openen de tentoonstelling met de verhalen over de connectie van Ana Leonor Madeira Rodrigues met de stad, met de tentoonstellingsruimte en de werk ruimte, haar process en haar werk.
Erna geeft Ana een informele rondleiding door de tentoonstelling en verteld over haar werk.

'ART AND SCIENCE SALON'
Tijdens de tentoonstelling vinden twee lezingen plaats in het kader van een serie 'Art and Science salon' die gekoppeld zijn aan het onderwerp van de tentoonstelling. Die vinden plaats bij de opening en eind september en richten zich op het actuele onderwerp van actuele ontwikkelingen in het klimaat en de mogelijke impact voor de toekomst.
9 September, Vrijdag 21.00 Lecture van Ronald Rovers "Sustainable Future"

Ronald Rovers, owner/Director of RiBuilT , has been active in international energy and materials research‑related to the built environment for many years. He has been affiliated with Wageningen University, Zuyd University UAS, and recently the TU Eindhoven. and for 25 years runs his own research office, first as SBScentre, now as RiBuilT. He is a well-known speaker, writer, and futurethinker, he organized many conferences in the field. And was the organizer and chairman of the First World Conference Sustainable Building, back in in 2000 in Maastricht, Netherlands . He is currently also an appointed Fellow of the Technical University Eindhoven , for the Faculty Built Environment, and an Ambassdor for ‘the Soil protection foundation” - http://www.ronaldrovers.com/

Screenshot 2022-09-04 at 22.21.39.png

PROGRAMMA

Alle tentoonstellingen en activiteiten

op een rij

Openingstijden

De tentoonstellingen zijn elke donderdag t/m zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

bottom of page