top of page

Gefeliciteerd.

Verzoek: Print de PDF of het Word document thuis in 2voud en vul het in en lever het samen met jouw werk in. (we vragen je dit te thuis al te doen in verband met Corona om drukte bij het inleveren te voorkomen)

Screenshot 2021-12-07 at 00.41.21.png

Als u bent uitgenodigd om tijdens de tentoonstelling te exposeren, vindt u hieronder meer informatie.

 

Wanneer lever ik mijn werk aan?
Na bevestiging van je aanmelding en goedkeuring van je voorgestelde inzending moet het werk op maandag 13 december tussen 15.00-20.00 uur bij het Albert van Abbehuis Bilderdijklaan 19 Eindhoven afgegeven worden.
Op de achterzijde van het kunstwerk dient de naam van de kunstenaar, de naam van het werk te staan en de prijs.


Curator Yvonne Hamstra richt samen met het team van het Albert van Abbehuis aansluitend de tentoonstelling in. Het Albert van Abbehuis brengt bij mogelijke verkoop de koper en de kunstenaar met elkaar in contact, het Albert van Abbehuis is geen partij in de verkoop die plaats vindt. De onverkochte werken moeten op maandag 10 januari 2022 (tussen 17.00 en 20.00 uur) opgehaald worden.
Er kan helaas niet gecorrespondeerd worden over afwijzingen van inzendingen.

 

Wanneer is de tentoonstelling te bezoeken?
De tentoonstelling is vanaf zaterdag 18 december tot en met zondag 9 januari 2022 te bezoeken. De opening is op zaterdag 18 december (onder voorbehoud en afhankelijk van mogelijke Corona maatregelen)
Het Albert van Abbehuis is geopend op donderdag t/m zondag van 13-17 uur. (met Kerst op 25 en 26 december zijn we gesloten)

Tijdens de volgende dagen zou je nog meer informatie op deze pagina vinden.

bottom of page