top of page

VACATURE

Heb je interesse om bij het Albert van Abbehuis te werken, bekijk dan onderstaande vacatures of neem direct contact met ons op.

IMG_8277.jpg
272650321_5371390909555844_2377644366262131668_n.jpg

Ben jij geïnteresseerd in kunst, cultuur en een woonkamer waar iedereen welkom is?

Hou jij er van om bezoekers rond het geweldige huis te leiden en te helpen bij exposities?

Dan zoeken wij jou!

 

Het Albert Van Abbe huis is altijd op zoek naar suppoosten die willen helpen. Je kunt zelf je diensten inplannen.

Als je geïnteresseerd bent dan kun je contact opnemen via vrijwilligers@albertvanabbehuis.nl

Vrijwilliger

Volunteers

Are you interested in art, culture and a living room where everyone is welcome? 
Do you like guiding visitors around the amazing house and helping out with exhibits?

Then we are looking for you!

 

The Albert Van Abbe house is always looking for attendants who want to help. You can schedule your services yourself.

If this sounds interesting for you, send your reaction to vrijwilligers@albertvanabbehuis.nl

Handy(wo)man / Klussen Expert

brooke-cagle-g1Kr4Ozfoac-unsplash-2.jpg

Stage Marketing en communicatie

Wat ga je als stage doen?

Albert Van Abbehuis is een cultuur- en kunst tentoonstellingsruimte in het hart van Eindhoven. Het hele jaar door vinden er regelmatig tentoonstellingen en andere activiteiten plaats Als stagiair maak je deel uit van het maken van een communicatieplan en -strategie voor de lange termijn, en kun je verschillende gemeenschappen binnen de stad aanspreken. Je ontmoet kunstenaars en art lovers, en heel veel mensen die van kunst en van Eindhoven houden. Je assisteert bij het opstellen van operationele plannen ter uitwerking van het marketing - en communicatiebeleid. Je verzorgt on- en offline marketing en communicatieactiviteiten. Je assisteert bij het onderzoeken van de markt (netwerken, tentoonstellingsruimtes, kunst pers) Je assisteert bij het verzorgen van de corporate informatie / huis style Wij horen graag van je.

Wat biedt het Albert Van Abbehuis?

Het Van Abbehuis heeft een reguliere ritme tijdens de week, waar vanaf Donderdag t/m Zondag de huis in de middag geopend is voor bezoekers van de tentoonstelling. En vanaf Maandag alle voorbereidingen lopen voor toekomstige planning voor activiteiten of tentoonstellingen. Het zou je de mogelijkheid bieden alle twee werelden te zien - de planning en de lopende tentoonstelling.

Welke vaardigheden heb jij?

Heb je creativiteit, zin in planning, interesse in kunst en bent geïnteresseerd om meer te weten over social media marketing en content management voor websites?
Heb je misschien al wat vaardigheden in Adobe-programma's of andere visuele bewerkingssoftware, dat is fijn maar het is geen must-have.

To make all our activities happen we rely on people who prepare the location hands on with an eye for detail and a wish for perfection. – Painting walls. Hanging Paintings or screens. Filling holes. Fixing what needs to be fixed and giving your input while having a coffee. 

If this sounds interesting for you, send your reaction to vrijwilligers@albertvanabbehuis.nl

Om al onze activiteiten mogelijk te maken, vertrouwen we op mensen die de locatie praktisch voorbereiden met oog voor detail en een verlangen naar perfectie. – Muren schilderen. Schilderijen of schermen hangen. Gaten vullen. Repareren wat er gerepareerd moet worden en je input geven onder het genot van een kop koffie.

 

Als je geïnteresseerd bent kun je contact opnemen met vrijwilligers@albertvanabbehuis.nl 

  

CONTACT

bottom of page